Sims 2

Συνέχεια από προηγούμενο άρθρο…

Το πρόβλημα όντως προερχόταν από το υποσύστημα ηλεκτρονικής καταχώρησης (ereg.exe) της εταιρείας, το οποίο είχε διένεξη με τον…Adobe Flash Player!

Με τη χρήση του εργαλείου της Adobe για την κατάργηση και αφαίρεση του Flash Player » , κατάφερα τελικά να ξεπεράσω το σφάλμα που εμφανιζόταν κατά την εκκίνηση της εγκατάστασης του παιχνιδιού. Τη διαδικασία εγκατάστασης από το πρώτο CD την έκανα από φάκελο στην Επιφάνεια εργασίας καθώς υποψιαζόμουν ότι ίσως πρόκειται για ελαττωματικό CD ή/και drive (αν και είχε 2 το PC…).

Όλα πήγαιναν μια χαρά στην εγκατάσταση, μέχρι που δύο φορές κατά την αντιγραφή των αρχείων εμφανίστηκαν τα παρακάτω σφάλματα (χωρίς κουμπί παράβλεψης!):

Εννοείται ότι πατώντας επανάληψη…απλά εμφανιζόταν τα ίδια παράθυρα, ενώ πατώντας Άκυρο…πάπαλα! Τέλος της εγκατάστασης και φτου και από την αρχή!

Το πρόβλημα εμφανίζεται καθώς τα Windows XP ΔΕΝ αναγνωρίζουν σωστά τα ονόματα των αρχείων (ισπανική και σουηδική γλώσσα αντίστοιχα) γιατί έχουν ειδικούς χαρακτήρες. Πρόκειται για τα γνωστά αρχεία readme στις αντίστοιχες γλώσσες. Έτσι το μόνο που έκανα ήταν η μετονομασία των αρχείων με αντικατάσταση του ειδικού χαρακτήρα με τον αντίστοιχο αγγλικό. π.χ. läsmig.txt (με umlaut » ) σε lasmig.txt και επιτέλους…

20 comments

  1. Dany δοκίμασες να αντιγράψεις τα περιεχόμενα του πρώτου CD στο σκληρό (π.χ. στην Επιφάνεια εργασίας) και μετά να κάνεις setup από εκεί;
    Τι σφάλμα εμφανίζει ή απλά κολλάει στο 23%;

  2. Roula, αντέγραψε πρώτα τα περιεχόμενα του CD σε ένα φάκελο στην Επιφάνεια Εργασίας και εκεί μετονόμασε το αρχείο.
    Σου εμφανίζει μήνυμα ότι είναι μόνο για ανάγνωση καθώς προσπαθείς να το μετονομάσεις μέσα στο CD (που είναι μέσο μόνο ανάγνωσης…CD-ROM)

  3. palia eixa to sims se windows xp. alla prin 2 xronia ta antikatestisa me vista kai den 3ana asxoli9ika me to paixnidi. simera egkatestisa to sims se windows vista, ola comple. ekana autes tis ri9miseis me tis glwsses kai den skalwse oute sto 22-23% oute kapou allou. egkatasta9ike mia xara kai twra otan anoigw to pc,anoigei gia ligo kai meta i o9noni ginetai mauri kai den dixnei tipota opote akolou9ei xeirokinito restart kai meta 3ana ta idia…ti na kanw?

    • πρσπθσε…ξν…. δκμσ να copiάρεις τα αρχεία σε προσωρινό φάκελο και να τα μετονομάσεις. Μετά, ξεκίνα και πάλι την εγκατάσταση.
      Αν θλς περιέγραψε πιο αναλυτικά και με χρησιμοποιώντας ολόκληρες τις λέξεις (!) που ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα…

Σχολιάστε