Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Απεριόριστα μουσικά downloads!!!

Σχολιάστε

Αυτό ανακοίνωσε η Vodafone UK, σήμερα Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Οι Άγγλοι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να κατεβάζουν απευθείας στο κινητό τους απεριόριστα μουσικά αρχεία από τον Νοεμβρίου του 2007.Η νέα αυτή επαναστατική κίνηση της Vodafone UK αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην κινητή αλλά και την μουσική βιομηχανία όσον αφορά τα δικαιώματα, την διάθεση των μουσικών αρχείων ενώ είναι σίγουρο ότι σύντομα και άλλοι θα προβούν σε ανάλογες κινήσεις και προσφορές για να μην μείνουν πίσω όσον αφορά τον ανταγωνισμό.

Η συγκεκριμένη προσφορά από την Vodafone πρόκειται να κοστίζει 1.99 λίρες Αγγλίας ανά βδομάδα χρήσης, ενώ δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση είτε κατεβάσει κάποιος συνδρομητής 1 τραγούδι είτε 1000. Η μουσική συλλογή της Vodafone συμπεριλαμβάνει περισσότερα από ένα εκατομμύριο τραγούδια, από κολοσσούς της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Sony, Universal Music Group, EMI, Warner Music Group αλλά και από δημοφιλείς ανεξάρτητους καλλιτέχνες και συγκροτήματα! Η υπηρεσία να είναι εύκολα προσβάσιμη μέσα από τα καινούργια Vodafone UK handsets καθώς και από τις υπάρχουσες 2.5G και 3G κινητές τηλεφωνικές συσκευές.

Ανακοίνωση για άλλες χώρες στις οποίες η Vodafone έχει παρουσία δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι συνδρομητές της σε όλη την Ευρώπη, θα περιμένουν ανάλογες κινήσεις.

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s