Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Η Adobe παρουσιάζει online έκδοση του Photoshop

Σχολιάστε

Η Adobe Systems εκπλήρωσε την υπόσχεσή της για μια online έκδοση του Photoshop, η οποία θα ονομάζεται Photoshop Express. Η νέα υπηρεσία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο συνέδριο Photoshop World, όπου δόθηκαν και οι πρώτες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί. Τα πρώτα νέα για την κυκλοφορία μια ελαφρότερης, online έκδοσης του δημοφιλούς προγράμματος επεξεργασίας εικόνας είχαν κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο.
Το προϊόν αυτό θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και όχι στους επαγγελματίες και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συμπληρώνει υπάρχοντα προϊόντα όπως το Photoshop CS3 και το Photoshop Elements, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Adobe Systems. «Πρόκειται για ένα νέο μέλος της οικογένειας Photoshop, σκοπός του οποίου είναι να κάνει την τεχνολογία εικόνας της Adobe άμεσα προσβάσιμη σε μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων», έγραψε σε ένα blog ο John Nack, product manager για το Photoshop.

Το Adobe Photoshop Express θα είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε Flash, η οποία θα τρέχει μέσω ενός browser, αλλά ακόμη βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης. Η εταιρεία δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το πότε περιμένει να είναι έτοιμο το προϊόν.

Πηγή: CNET News.com

Πηγή

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s