Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Δωρεάν Ασύρματο Δίκτυο (WiFi) στο Θησείο και επόμενη εβδομάδα πλ. Κοτζιά!

Σχολιάστε

Έπειτα από την δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από την πλατεία Συντάγματος, το υπουργείο Οικονομίας εγκαινίασε την Πέμπτη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στο Θησείο, στο πλαίσιο υλοποίησης της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013.«Ο καθένας από εσάς μπορεί να έρθει με τον προσωπικό του υπολογιστή ή με μια φορητή συσκευή επικοινωνίας και να συνδεθεί ασύρματα και δωρεάν στο Internet, από ένα μεγάλο μέρος της περιοχής του Θησείου» δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης στα εγκαίνια.

«Το δίκτυο θα λειτουργεί δωρεάν μέχρι το τέλος του 2008, στο πλαίσιο της πολιτικής μας για την εξοικείωση των πολιτών με την ασύρματη ευρυζωνικότητα» πρόσθεσε ο υπουργός και ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε λειτουργία ακόμη ένα τέτοιο ασύρματο δίκτυο στην πλατεία Κοτζιά.
«Πριν από 15 περίπου μήνες είχαμε εγκαινιάσει το ασύρματο δίκτυο δωρεάν πρόσβασης στo Internet στο Σύνταγμα. Από τότε μέχρι σήμερα, στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 40.000 ασύρματες συνδέσεις στο Internet από περίπου 8.000 χρήστες. Η ανταπόκριση και η αξιοποίηση του WiFi στην πλατεία Συντάγματος ήταν πάνω από κάθε προσδοκία μας» είπε ο υπουργός.

«Εύχομαι λοιπόν καλά downloads με υψηλές ταχύτητες και καλές ασύρματες συνδέσεις, αξιοποιώντας το γρήγορο δωρεάν Internet στο Θησείο» κατέληξε.

Η ταχύτητα πρόσβασης στο Θησείο είναι 4Mbps.
Αναλυτικά εδώ… και εδώ…

Youtube video από τα εγκαίνια του ασύρματου δικτύου εδώ…

Περισσότερα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s