Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Ο Παναγιώτης Βουρλούμης εξελέγη νέος διευθύνων σύμβουλος της Cosmote

Σχολιάστε

Τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρου του Ομίλου του ΟΤΕ έχει πλέον στα χέρια του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Παναγής Βουρλούμης, καθώς αναλαμβάνει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Cosmote.Τη θέση αυτή κατείχε μέχρι σήμερα ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, ο οποίος μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, παραιτήθηκε για λόγους διαφωνίας με την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει ο Όμιλος ΟΤΕ, όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό.Μετά την αποδοχή της παραίτησης του κ. Ευάγ.Μαρτιγόπουλου και την ανάληψη της θέσης από τον κ. Βουρλούμη ανοίγει ο δρόμος για συγχώνευση ΟΤΕ και Cosmote, εκτιμά η αγορά.

Ο κ. Βουρλούμης ευχαρίστησε τον κ. Μαρτιγόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της Cosmote και τόνισε πως «το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι συνεχείς εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες και κυρίως η επερχόμενη σύγκλιση υπαγορεύουν στον Όμιλο του ΟΤΕ ενιαία στρατηγική».

Επίσης το ΔΣ της Cosmote, που συνήλθε την Τετάρτη εκτάκτως, επέλεξε ακόμη τον Μιχάλη Τσαμάζ ως αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο. Ο κ. Τσαμάζ ήταν επικεφαλής της OTEGlobe από το 2006, ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει εμπορικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδος.

Ειδικότερα, μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις το 9μελές ΔΣ της Cosmote, η θητεία του οποίου λήγει στις 8.6.2009, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Π. Βουρλούμης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος – εκτελεστικό μέλος
Κ. Αποστολίδης αντιπρόεδρος – ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Μ. Τσαμάζ αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος – εκτελεστικό μέλος
Ι. Βεζανής ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Ε. Δεσπότου μη εκτελεστικό μέλος
Γ. Ιωαννίδης μη εκτελεστικό μέλος
Γ. Μαυράκης μη εκτελεστικό μέλος
Χ. Οικονόμου μη εκτελεστικό μέλος
Ι. Σαραντίτης μη εκτελεστικό μέλος

Φεύγω πλήρης ημερών, λέει ο Μαρτιγόπουλος

Επιστολή προς το υπαλληλικό δυναμικό της Cosmote έστειλε ο κ. Μαρτιγόπουλος στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από εννιά χρόνια, τρεις μήνες και 11 ημέρες, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την εταιρία. Μια εταιρία που συνδέθηκα μαζί της όσο τίποτε άλλο στη ζωή μου.

Σ’ όλα αυτά τα χρόνια, όλοι μαζί δημιουργήσαμε ένα μοναδικό φαινόμενο. Ένα σύγχρονο επιχειρηματικό «θαύμα». Μια εταιρία πρότυπο για τα ελληνικά και τα Διεθνή επιχειρηματικά δρώμενα.

Μια εταιρία, για να υπενθυμίσω στους παλαιότερους και να επισημάνω στους νεώτερους, που ξεκίνησε από το μηδέν για να κατακτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την κορυφή στην Ελλάδα, μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου πανευρωπαϊκά.

Με τρομακτική ισχύ στην αγορά μέσα από την εξαγορά του μεγαλύτερου δικτύου λιανικής στη ΝΑ Ευρώπη. Με ιδιαίτερα πετυχημένες διεθνείς δραστηριότητες σε τέσσερις χώρες, την AMC στην Αλβανία, την GLOBUL στη Βουλγαρία, την COSMOFON στα Σκόπια και την COSMOTE στην Ρουμανία. Με οικονομικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν την εταιρία μας στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία κινητής τηλεφωνίας πανευρωπαϊκά

Ζήσαμε μια διαδρομή ανεπανάληπτη. Ένα ταξίδι με απίστευτες εμπειρίες και ανατροπές. Με ξενύχτια και χτυποκάρδια. Με επιχειρηματικά ρίσκα και συγκρούσεις με παλαιές αντιλήψεις. Με ρήξεις. Αλλά και με απίστευτη δημιουργία, φαντασία και έμπνευση. Με ΟΡΑΜΑ. Να γίνουμε μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών πανευρωπαϊκά.

Είναι πράγματα που στη ζωή ενός ανθρώπου συμβαίνουν μία και μοναδική φορά.

Αισθάνομαι ευλογημένος που τα έζησα στη COSMOTE. Μαζί σας.

Αυτό το όραμα, να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, το πιστέψαμε και το οδηγήσαμε στην κορυφή. Αυτό το όραμα οφείλετε να συνεχίσετε να το πιστεύετε και να το υπηρετήσετε με συνέπεια.

Έχετε ένα χρέος. Χρέος στην ιστορία της εταιρίας, στην τεραστία αξία που έχετε δημιουργήσει, στους συναδέλφους σας και, πάνω απ’ όλα, στην προσωπική ιστορία του καθενός. Χρέος να συνεχίσετε με την ίδια αυταπάρνηση και ενθουσιασμό, όπως και την πρώτη μέρα, να αγωνίζεστε για το μεγάλωμα της εταιρίας.

Αυτό το μοναδικό δημιούργημα που μας κάνει όλους περήφανους, παράδειγμα φωτεινό δημιουργίας αξίας στα ελληνικά και ευρωπαϊκά επιχειρηματικά δρώμενα, οφείλετε να το προστατέψετε και να το κάνετε ακόμα μεγαλύτερο, ισχυρότερο, δυνατότερο.

Φεύγω από την εταιρία πλήρης ημερών. Εννιά χρόνια, τρεις μήνες και 11 ημέρες θωρακίζω το εαυτό μου γι’ αυτή τη στιγμή. Μπροστά μου ανοίγονται νέοι ορίζοντες, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει στην καρδιά μου την COSMOTE. Όχι μόνο την εταιρία, αλλά και τους ανθρώπους της, ΕΣΑΣ.

Είμαι περήφανος για σας. Περήφανος που εργάστηκα μαζί σας, περήφανος που είστε συνεργάτες μου. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω σ’ όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μου χαρίσατε, για την εμπιστοσύνη σας, τη φιλία και την αγάπη σας. Ευχαριστώ για το ταξίδι. Αυτό το μοναδικό ταξίδι της ζωής μου.

Να είστε πάντα καλά. Πάντα περήφανοι, επιτυχημένοι, ΗΓΕΤΕΣ.

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s