Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Συναρπαστική προσφορά hol hibox με ADSL Internet έως 24 Mbps

Σχολιάστε

Η hellas online παρουσιάζει μια νέα προσφορά hol hibox, που συνδυάζει τις υψηλότερες ταχύτητες ADSL Internet της αγοράς έως 24Mbps με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι Έλληνες να μπουν στον κόσμο του γρήγορου Internet.Η προσφορά της hellas online δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το γρήγορο Internet, να ξεκινήσουν με πολύ υψηλή ταχύτητα 6 Mbps μόνο με € 17,97 το μήνα. Για χρήστες που ενδιαφέρονται για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, η hellas online προσφέρει μόνο με € 3,37 επιπλέον, τετραπλάσια ταχύτητα σύνδεσης, δηλαδή έως και 24 Mbps στο ιδιόκτητο δίκτυο της. Η προσφορά ισχύει τόσο για νέους όσο και για τους παλαιούς συνδρομητές, για αιτήσεις που θα γίνουν έως τις 15 Νοεμβρίου 2007.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας hol hibox καθώς και ο ADSL εξοπλισμός (modem / router) παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής και ασύρματου (WiFi) modem / router. Επιπλέον το hol hibox συνδυάζεται με τα πολύ ανταγωνιστικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας: hol gr unlimited για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και hol cosmos για αστική χρέωση σε σταθερά σε όλη την Ελλάδα και σε 39 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.

Αναλυτικά οι τιμές του hol hibox είναι οι ακόλουθες:

 

Ταχύτητες Μηνιαία συνδρομή
6/1 Mbps € 17,97
24/1 Mbps € 21,34

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%. Οι ταχύτητες αναφέρονται στο ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online.

Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου από την hellas online, οι ταχύτητες φθάνουν μέχρι τα 8Mbps. H μεταφορά στο δίκτυο της hellas online γίνεται αυτόματα και δωρεάν μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα. Για περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά hol hibox, μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης της hellas online στο 13844, να επισκεφτείτε ένα από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της hellas online, ή να κατεβάσετε την αίτηση ενεργοποίησης του hol hibox στο http://www.hol.gr/.

Το γρήγορο internet δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, έτσι η hellas online το κάνει ακόμα πιο προσιτό για όλους και μπαίνει σε κάθε σπίτι, κάνοντας τη διείσδυση της ευρυζωνικότητας πραγματικότητα στην ελληνική καθημερινότητα.

Σχετικά με την hellas online

H hellas online είναι ο πρώτος ελληνικός Internet Service Provider. Ιδρύθηκε το 1993, ως Πάροχος Υπηρεσιών Online Πληροφόρησης και από τότε πρωτοπορεί στην παροχή υπηρεσιών Internet, κατέχοντας σήμερα ιδιαίτερα σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Από το 2006 η hellas online είναι μέλος του ομίλου ΙNTRACOM HOLDINGS, και πλέον παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης και σταθερής τηλεφωνίας στο πελατολόγιό της, που πέραν των οικιακών συνδρομητών περιλαμβάνει επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.hol.gr/.

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s