Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

WIND ADSL

Σχολιάστε

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 25-10-2007 σε συνεργασία με το δίκτυο της TELLAS A.E θα διαθέτει εμπορικά το πρόγραμμα, WIND ADSL, ένα νέο πρόγραμμα ευρυζωνικής πρόσβασης, το οποίο παρέχει γρήγορη, συνεχή και απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα πρόγραμμα WIND ADSL μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής ή και σταθερής τηλεφωνίας WIND, σε ένα κοινό λογαριασμό. Οι χρεώσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά του WIND ADSL έχουν ως εξής:

Πρόγραμμα ADSL

Ταχύτητα

Μηνιαία Συνδρομή

WIND ADSL (μέσω δικτύου Tellas) 12 Mbps / 1 Mbps

€ 18,95

WIND ADSL (μέσω δικτύου ΟΤΕ) 1 Mbps / 256K bps

€ 18,95

Στις παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνεται τόσο το κόστος της γραμμής ADSL όσο και το κόστος της ταχύτητας πρόσβασης. Ο συνδρομητής εξακολουθεί να λαμβάνει λογαριασμό με τα βασικά τέλη της γραμμής ΟΤΕ. Η διάρκεια της σύμβασης WIND ADSL είναι 12μηνη. Πέραν των 12 μηνών η σύμβαση μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Σε περίπτωση διακοπής της σύμβασης από το συνδρομητή πριν την παρέλευση του 12μήνου, θα υπάρχει χρέωση 11,40€ για κάθε υπολειπόμενο μήνα έως την λήξη του 12μήνου.

Προαιρετικές Υπηρεσίες

Μηνιαίο πάγιο

1 Static IP

€ 5,95

Extra Web Space 100MB

€ 17,85

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας απαιτούνται: Eνεργή τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ & Ηλεκτρονικός υπολογιστής με θύρα Ethernet ή USB.

Ο συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας WIND (ατομικών συμβολαίων, εταιρικών συμβολαίων, WIND Family) μπορούν να εντάξουν στον ίδιο λογαριασμό έως και δύο συνδέσεις WIND ADSL.

Για συνδυασμό WIND ADSL με οποιοδήποτε εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα συμβολαίου κινητής WIND, παρέχεται έκπτωση 5% στο μηνιαίο πάγιο του WIND ADSL, εάν το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου κινητής WIND είναι από 20€ έως και 35€ και 10% εάν το μηνιαίο πάγιο του συμβολαίου κινητής WIND είναι μεγαλύτερο από 35€. Για συνδυασμό με WIND Family και εταιρικά προγράμματα BBest, η αντίστοιχη έκπτωση στο πάγιο του WIND ADSL είναι 5% εάν το σύνολο των μηνιαίων παγίων των συνδέσεων συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας στο WIND Family ή WIND BBest λογαριασμό είναι μικρότερο ή ίσο των 50€ και 10% αν είναι μεγαλύτερο των 50€.
Για την απόδοση των εκπτώσεων που παρέχονται σε περιπτώσεις συνδυασμού προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας WIND και WIND ADSL απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμολογούνται στον ίδιο λογαριασμό Οι εκπτώσεις θα εμφανίζονται στον κοινό λογαριασμό ως «Έκπτωση Ενιαίου Λογαριασμού».
Σε περίπτωση νέας σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας WIND ή και νέας σύνδεσης WIND ADSL, η εκπτώση που παρέχεται από την εταιρεία στα μηνιαία πάγια του WIND ADSL (στις περιπτώσεις συνδυασμού και τιμολόγησης στον ίδιο λογαριασμό), ειδικά για τον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί θα αποδίδονται μόνο στο αναλογικό πάγιο κινητής ή και ADSL και όχι στα πάγια που προπληρώνονται. Από το δεύτερο λογαριασμό και στο εξής οι εκπτώσεις θα αποδίδονται κανονικά στα μηνιαία πάγια WIND ADSL.

Οι συνδρομητές WIND ADSL μπορούν να καλούν Τμήμα Εξυπηρέτησης και Τεχνικής Υποστήριξης WIND ADSL στο
13833 από σταθερό τηλέφωνο OTE 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα, με ενιαία χρέωση, 0,046€/λεπτό και χρέωση ανά δευτερόλεπτο για όλη την Ελλάδα και χρέωση 0,24€ ανά κλήση από κινητό τηλέφωνο WIND

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s