Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

TELLAS ZISTO Σταθερή Τηλεφωνία & DSL χωρίς Πάγιο ΟΤΕ από €26,95

1 σχόλιο

H Tellas ανακοίνωσε την αναβάθμιση των χαρακτηριστικών των προγραμμάτων της οικογένειας Tellas Zisto. Συνεχίζοντας την ξεκάθαρη και πελατοκεντρική εμπορική πολιτική της, η Tellas προχώρησε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών Τellas Zisto λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις τεχνικές προδιαγραφές της τεχνολογίας ADSL2+ σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του ελληνικού τηλεπικοινωνιακού δικτύου πρόσβασης (last mile). Έτσι κατόπιν και της ολοκλήρωσης του πιλοτικού προγράμματος που εφάρμοσε στο δίκτυό της αναβάθμισε την πρόσβαση στο Ιnternet μέσω DSL με ταχύτητα έως και 12Mbps/1Mbps σε νέες ανταγωνιστικές τιμές.Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες της Tellas που παρέχονται μέσα από το Tellas Zisto διαμορφώνονται ως εξής:

  • Tellas Zisto DSL: η μόνη υπηρεσία που συνδυάζει τηλεφωνία και απεριόριστη χρήση DSL Internet σε ταχύτητα έως 12 Mbps/1Mbps με μόνο €29,95 το μήνα (με ΦΠΑ) χωρίς πάγιο ΟΤΕ, απευθείας από το δίκτυο της Tellas.
  • Tellas Zisto Telephone & DSL”: για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα όλη μέρα και 12 Mbps/ 1MbpsDSL στην ταχύτητα των 12 Mbps με ενιαία χρέωση €39,90 το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα και μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγιο ΟΤΕ.
  • Tellas Zisto Telephone”: η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, κάθε μέρα όλη μέρα με €26,95 το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγιο ΟΤΕ. Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα χωρίς πάγιο γραμμής DSL να έχουν πρόσβαση στο Ιnternet με DSL σε ταχύτητα 12 Mbps/1Mbps με χρονοχρέωση (Pay-as-you go) και χρέωση 0,033 €/λεπτό μόνο για όσο το χρησιμοποιούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των υπηρεσιών Tellas Zisto η ανταπόκριση των καταναλωτών ξεπέρασε τους αρχικούς στόχους, δίνοντας στην Tellas πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόχο. Παράλληλα, το επενδυτικό σχέδιο της Tellas αναφορικά με την ανάπτυξη του δικτύου της εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς καλύπτοντας σήμερα σχεδόν ολόκληρη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη , την πόλη της Λάρισας και σύντομα και άλλες μεγάλες πόλεις.
Ο Marketing Manager της Tellas, κ. Γιώργος Χατζής, τόνισε: «Η αναβάθμιση στην ταχύτητα των 12 Mbps έγινε κατόπιν καταγραφής και αξιολόγησης της εμπειρίας από τις ευρωπαϊκές αγορές σε συνδυασμό με τις τεχνικές παραμέτρους που διασφαλίζουν την καλύτερη και ποιοτικά πληρέστερη παροχή των υπηρεσιών αυτών. Οι συνδρομητές μας επωφελούνται διπλά, καθώς όχι μόνο απολαμβάνουν τις vέες μειωμένες τιμές, αλλά είναι και σε θέση να χρησιμοποιούν ποιοτικά αρτιότερες και τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες. Θα ήθελα, τέλος, να τονίσω, ότι εξαιτίας, ακριβώς της φύσης του DSL, το ζήτημα για εμάς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν ήταν να προσφέρουμε την υψηλότερη, αλλά μία ταχύτητα που θα καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του χρήστη».
Για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν το Τμήμα Πωλήσεων της Tellas στο 801 500 3030 ή να επισκεφθούν το website της εταιρείας στο www.tellas.gr.

Πηγή »

Advertisements

One thought on “TELLAS ZISTO Σταθερή Τηλεφωνία & DSL χωρίς Πάγιο ΟΤΕ από €26,95

  1. allaxe o manolios kai evale ta rouxa allios oraia apati na lene xoris pagio…afou einai ensomatomeno…….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s