Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

HOL: Φέτος η hellas online φέρνει τα Χριστούγεννα πιο γρήγορα

Σχολιάστε

Η hellas online προσφέρει σε όλους τους νέους συνδρομητές hol hibox ένα πραγματικά μοναδικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα. Τώρα μπορεί κανείς να αποκτήσει το hol hibox με ταχύτητα έως 24 Mbps στην τιμή των 6 Mbps μόνο με €17,97 / μήνα. Έτσι όλοι μπορούν να έχουν την υψηλότερη ταχύτητα ADSL Ιnternet, εντός δικτύου hellas online, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά hol hibox, ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 16 Νοεμβρίου 2007 έως 31 Ιανουαρίου 2008 και εξασφαλίζει προνομιακή τιμή για 12 μήνες.Επιπλέον η hellas online χαρίζει σε όλους τους συνδρομητές hol hibox, παλαιούς και νέους, 1 ώρα Δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μήνα για έξι μήνες με το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας hol cosmos που μετά την 1η δωρεάν ώρα κάθε μήνα προσφέρει, αστική χρέωση για αστικά υπεραστικά και κλήσεις προς 38 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας hol hibox καθώς και ο ADSL εξοπλισμός (modem / router) παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής και ασύρματου (WiFi) modem / router. Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου από την hellas online, οι ταχύτητες φθάνουν μέχρι τα 8Mbps. H μεταφορά στο δίκτυο της hellas online γίνεται αυτόματα και δωρεάν μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες και άμεση ενεργοποίηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 13844-τμήμα εξυπηρέτησης πελατών hellas online, ή να κατεβάσουν την αίτηση ενεργοποίησης του hol hibox από το www.hol.gr. Τέλος μπορούν επίσης να επισκεφτούν έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της hellas online σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s