Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

SONY Computer Entertainment: Ελέγξτε το PS3 μέσω του PSP παντού και πάντα!

Σχολιάστε

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος του PLAYSTATION®3 σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε το PS3TM μέσω του ΡSPTM, από οποιοδήποτε σημείο με πρόσβαση στο Internet, βελτιώνοντας τη λειτουργία Remote PlayΗ έκδοση 2.00 επιτρέπει τη διαμόρφωση της οθόνης της XMB™, αλλά και την προσθήκη προσωπικών playlist μουσικής και φωτογραφιών

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος του PLAYSTATION®3 (PS3™). Η έκδοση 2.00 προσφέρει τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του PLAYSTATION®3 από απόσταση, χρησιμοποιώντας ένα PSP™ (PlayStation®Portable), μέσω της λειτουργίας Remote Play1, η οποία επιτρέπει την «εν κινήσει συνεργασία» μεταξύ των δύο συσκευών.

Βασισμένη στην επιτυχία, αλλά και τις δυνατότητες της λειτουργίας Remote Play, η έκδοση 2.00 θα ισχυροποιήσει τη σύνδεση μεταξύ PLAYSTATION®3 και PlayStation®Portable, υλοποιώντας μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία. Με τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του PLAYSTATION®3 μέσω Wi-Fi σύνδεσης, μπορείτε πλέον να ακούτε μουσική, να βλέπετε φωτογραφίες και να παρακολουθείτε βίντεο από το σκληρό δίσκο του PLAYSTATION®3 σας, οπουδήποτε κι αν είστε στον κόσμο.

Προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εμπειρία, η έκδοση 2.00 επιτρέπει τη δημιουργία προσωπικών λιστών μουσικής και φωτογραφιών. Αυτή η -απλούστατη στη χρήση- λειτουργία δίνει στους κατόχους της συσκευής τη δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστου αριθμού playlist για κάθε περίσταση, αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουν φωτογραφίες σε πραγματικά υψηλή ευκρίνεια.

Επεκτείνοντας την ιδέα του «απόλυτα προσωπικού» PLAYSTATION®3, η έκδοση 2.00 επιτρέπει τη διαμόρφωση της οθόνης του μενού της XMB™ (XrossMediaBar). Αλλάξτε το χρώμα και τη φωτεινότητα και διαμορφώστε με μεγάλη ευκολία ένα εντελώς διαφορετικό «βασικό θέμα». Με την ενδεχόμενη διαθεσιμότητα νέων φόντων (backgrounds) μέσω του PLAYSTATION®Network στο άμεσο μέλλον, η έκδοση 2.00 προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες βελτιώσεις συναντάμε μια μπάρα πληροφοριών (Information Board) στην XMB, προκειμένου οι χρήστες να διατηρούν επαφή με τα τελευταία νέα για το PlayStation®, την προσθήκη μιας νέας κατηγορίας στο PLAYSTATION Network και ενός λογότυπου για ευκολότερη πλοήγηση. Παράλληλα, προστίθεται το δωρεάν2, πρωτοποριακό σύστημα διαδικτυακής προστασίας, Trend Micro Web Security, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να νιώθουν «ασφαλείς» οι γονείς –και όχι μόνο.

Σημειώσεις

1. Η χρήση του remote play απαιτεί –τουλάχιστον- την έκδοση λειτουργικού συστήματος 1.80 για το PS3 και την έκδοση λειτουργικού συστήματος 3.50 για το PSP.

2. Η υπηρεσία θα προσφέρεται δωρεάν έως τα τέλη Απριλίου 2008, σε δοκιμαστική βάση. Η ακριβής ημερομηνία και η μέθοδος μετάβασης σε επί πληρωμή υπηρεσία θα ανακοινωθούν μόλις ληφθεί η τελική απόφαση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: http://webclassify.trendmicro.com

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s