Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Νέες μειώσεις τιμών για κλήσεις προς κινητά από την Lannet

Σχολιάστε

Η Lannet Communications, με στόχο να εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, διαθέτει στην αγορά έναν νέο τιμοκατάλογο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που αφορούν νέες μειώσεις τιμών για κλήσεις από σταθερό προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας , για όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων ego,cutbill,Bizplus καθώς και του βασικού τιμοκαταλόγου.

Οι μειώσεις των χρεώσεων για τις κλήσεις που πραγματοποιούνται προς κινητά τηλέφωνα από τους συνδρομητές των παραπάνω προγραμμάτων κυμαίνονται ανάλογα με το δίκτυο στο οποίο κατευθύνεται η κλήση.

Ειδικότερα, για το πρόγραμμα ego και για τον βασικό τιμοκατάλογο οι μειώσεις κυμαίνονται από 1,6% έως 23,3%, για το Bizplus από 0,6% έως 23,0%, ενώ για το cutbill, η μείωση είναι σταθερή για τις κλήσεις προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και φθάνει το 3,6%.

Oι νέες μειωμένες τιμές εφαρμόζονται ολόκληρο το 24ωρο,όλες τις ημέρες της εβδομάδος και αφορούν τους συνδρομητές των παραπάνω προγραμμάτων. Οι νέες τιμές ισχύουν αναδρομικά από την 01/11/2007.

Για την ένταξή οποιουδήποτε συνδρομητή αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Lannet στο 800 111 1780 (από σταθερό χωρίς χρέωση), ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site της εταιρίας www.lannet.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Επικεφαλής Τμήματος Επικοινωνίας Ομίλου Lannet : τηλ.: 211 000 8472, fax: 211 000 8629, e-mail: Karagioule.annie@lannet.gr

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s