Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

ΟΠΑΠ: Στα «χέρια» της Intralot έως το 2016

Σχολιάστε

Εφαρμόζοντας το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη το καλοκαίρι μετά το ναυάγιο του σχετικού διαγωνισμού η Intralot προχωρεί σε μεταβίβασης προς την ΟΠΑΠ ΑΕ των προβλεπόμενων από το συμφωνητικό αδειών χρήσης των λογισμικών εφαρμογών για το σύνολο των τερματικών και παιχνιδιών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016.
Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ
Η ΟΠΑΠ Α.Ε ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.-ΙΝΤΡΑΛΟΤ INTERNATIONAL LTD και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε, σε εφαρμογή του άρθρου 13.2 του από 31.07.2007 Ιδιωτικού Συμφωνητικού με την ΟΠΑΠ Α.Ε., με έγγραφη δήλωσή της άσκησε το δικαίωμα μεταβίβασης προς την ΟΠΑΠ Α.Ε.:
– της άδειας χρήσης του Πηγαίου Κώδικα του λογισμικού παιγνιδιών (game ware) του κεντρικού συστήματος και του συνόλου των Τερματικών Μηχανών Πρακτορείων μέχρι 31.12.2016,
– της άδειας χρήσης του λογισμικού εφαρμογών για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέχρι 31.12.2016 και
– της άδειας χρήσης του λογισμικού παιγνιδιών του συνόλου των Τερματικών Μηχανών Πρακτορείων μέχρι 31.12.2016.
Το συνολικό τίμημα για τα παραπάνω ανέρχεται στο ποσό των 58.520.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και θα καταβληθεί σε 11 ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις (μέχρι τη λήξη του τριετούς Ιδιωτικού Συμφωνητικού), με την καταβολή της πρώτης δόσης εντός 10 ημερών από σήμερα. Σημειώνεται ότι το παραπάνω δικαίωμα προαίρεσης έχει απεικονιστεί στις Οικονομικές Καταστάσεις εννεαμήνου της εταιρείας που δημοσιεύτηκαν στις 21.11.2007.

Η ανακοίνωση της Intralot ΑΕ

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι προχώρησε σε άσκηση του δικαιώματος μεταβίβασης προς την ΟΠΑΠ Α.Ε. σε εφαρμογή του άρθρου 13.2 του από 31.07.2007 Ιδιωτικού Συμφωνητικού με την ΟΠΑΠ Α.Ε. των παρακάτω: – της άδειας χρήσης του Πηγαίου Κώδικα του λογισμικού παιγνιδιών (game ware) του κεντρικού συστήματος και του συνόλου των Τερματικών Μηχανών Πρακτορείων μέχρι 31.12.2016, – της άδειας χρήσης του λογισμικού εφαρμογών για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέχρι 31.12.2016 και – της άδειας χρήσης του λογισμικού παιγνιδιών του συνόλου των Τερματικών Μηχανών Πρακτορείων μέχρι 31.12.2016.

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s