Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

15.000 αδεσμοποίητοι βρόχοι TELEDOME

Σχολιάστε

Στις 15.000 ανήλθαν οι αδεσμοποίητοι βρόχοι της TELEDOME, κατά το 9μηνο του 2007. Οι συνδέσεις αυτές αφορούν σε τηλεφωνικές γραμμές πλήρους αδεσμοποίητης πρόσβασης ενώ το 25% αυτών, προσφέρουν συνδυαστικές υπηρεσίες με ADSL και φορητότητα των τηλεφωνικών αριθμών στο αυτόνομο δίκτυο της TELEDOME, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του αυτόνομου δικτύου της εταιρείας, παρέχουν υψηλής ποιότητας φωνητικές υπηρεσίες και 2play με υψηλές ταχύτητες πρόσβασης ADSL, οι οποίες διατίθενται σε ποικιλία οικονομικών προγραμμάτων. Το πελατολόγιο των υπηρεσιών αυτών αποτελούν πλήθος νοικοκυριών αλλά και σημαντικοί επιχειρηματικοί οργανισμοί, μεταξύ των οποίων επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, βιομηχανικές μονάδες, νοσηλευτικά ιδρύματα κ.ά.

Πρόσφατα, η TELEDOME ολοκλήρωσε τη σύνδεση του αυτόνομου δικτύου της με την πόλη της Χαλκίδας και άμεσα θα εξυπηρετηθούν οι 1.000 πρώτες συνδέσεις. Σήμερα, η TELEDOME είναι ο μόνος πάροχος που παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες στους πολίτες της Χαλκίδας ενώ σύντομα ολοκληρώνεται η σύνδεση του δικτύου της με τις πόλεις του Βόλου και της Λάρισας.

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, οι συνδέσεις στο δίκτυο αδεσμοποίητης πρόσβασης έως το τέλος του έτους, αναμένεται να ανέλθουν στις 22.000.

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s