Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe από την ALTEC TELECOMS

Σχολιάστε

Oλοκληρώθηκε η συνεργασία στρατηγικής σημασίας της ALTEC TELECOMS με τον Όμιλο VIVARTIA για την υπηρεσία Hot Spot υπηρεσιών στα καταστήματα Flocafe. Μετά την πιλοτική ανάπτυξη Wi-Fi HotSpot σε 10 καταστήματα που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, η προσφορά δωρεάν ασύρματου internet επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Αλυσίδα Flocafe.Έτσι οι πελάτες των καταστημάτων θα μπορούν μαζί με τον καφέ τους να απολαμβάνουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο internet μέσω της τεχνολογίας Wi-Fi, για ενημέρωση, διασκέδαση, επικοινωνία. Το μόνο που απαιτείται ένας φορητός υπολογιστής ή ένας υπολογιστής τσέπης ή ένα κινητό τηλέφωνο με την δυνατότητα Wi-Fi και το κυριότερο χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που μια Αλυσίδα στο χώρο της οργανωμένης εστίασης και μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες τηλεπικοινωνιών συνεργάζονται για να προσφέρουν σε μόνιμη βάση δωρεάν υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης στο Internet.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης της ALTEC TELECOMS και της προσπάθειάς της να προσφέρει σε όλους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης στο Internet.

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s