Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Αποφασίζουν σε ποιον ανήκει η λέξη «Οn»

Σχολιάστε

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ υπόθεση για το ελληνικό Ίντερνετ και τις τηλεπικοινωνίες εξετάζει αύριο η Επιτροπή Σημάτων του υπουργείου Ανάπτυξης.
Από την απόφαση που θα ληφθεί, θα εξαρτηθεί εάν το σήμα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Οn Τelecom που περιλαμβάνει τη λέξη «Οn» θα παραμείνει ως έχει ή θα… περικοπεί κατά το ήμισυ!
Κι αυτό, καθώς η λέξη «Οn» διεκδικείται από άλλον χρήστη, που διαθέτει ήδη απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αλλά και δικαστηρίων, σύμφωνα με τις οποίες, η λέξη «Οn» τού έχει εκχωρηθεί ως σήμα και ως διαδικτυακός τόπος! Κατά της απόφασης της ΕΕΤΤ η εταιρεία Οn Τelecom προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (θα συζητηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο).
Ήδη, από τις 27 Δεκεμβρίου 2007, λειτουργεί στο Διαδίκτυο χώρος με την ονομασία Οn Αfter. gr, κυρίως με ενημερωτικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, η λέξη «Οn» τούς έχει εκχωρηθεί ως σήμα με αμετάκλητη δικαστική απόφαση (το 2003), ενώ από τον περασμένο χρόνο με απόφαση και της ΕΕΤΤ εκχωρήθηκε στους ίδιους και ο διαδικτυακός τόπος «Οn». Σημειώνεται ότι σχετική προσφυγή της Οn Τelecom στην ΕΕΤΤ, με την οποία ζητούσε να εκχωρηθεί σε αυτή ο διαδικτυακός τόπος «Οn», απορρίφθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών (απόφαση 444/052/12-7-2007).

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s