Νέα και ειδήσεις από το χώρο της Πληροφορικής, των Τηλεπικοινωνιών και λύσεις σε συχνά προβλήματα

Εάν έχεις τύχη, διάβαινε…

Σχολιάστε

Φανταστείτε ότι «παρακολουθείτε» την πολυπόθητη φωτογραφική σας μηχανή στο eBay και είσαστε έτοιμος για να «χτυπήσετε» τη δημοπρασία… Βλέπετε ότι δεν έχει αρκετά bids («χτυπήματα») και είσαστε ο τυχερός της βραδιάς….. Συγχαρητήρια! Μόλις αποκτήσατε μια φωτογραφική Nikon Coolpix με μόλις $30.

Όλα αυτά συνέβησαν στον 28χρονο Hemel Hempstead, από το Hertfordshire, ο οποίος πανευτυχής παρέλαβε την φωτογραφική μηχανή και ξεκίνησε να αποθανατίζει τις αγαπημένες στιγμές στις διακοπές του. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι και μεταφέροντας τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του, διαπίστωσε ότι μεταφέρθηκαν και αρκετές φωτογραφίες από πυραύλους και εκτοξευτές πυραύλων. Ακόμα, υπήρχαν φωτογραφίες και πορτραίτα μελών της al-Qaeda καθώς και στοιχεία εισόδου (login) σε πληροφοριακά συστήματα της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών MI6 του Ηνωμένου Βασιλείου!

Μόλις όμως πήγε στην αστυνομία (μετά από προτροπή των φίλων του) για να δηλώσει το συμβάν, ξεκίνησε ο Γολγοθάς του. Τουλάχιστον 5 φορές τον επισκέφθηκαν ομάδες υπηρεσιών ασφαλείας στο σπίτι, κατάσχεσαν τη φωτογραφική μηχανή και τον υπολογιστή του και εξαντλήθηκε σε πολύωρες ανακρίσεις!

Πηγή »

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s